Teaterafdelingen


Vi har produceret og lagt scene til en masse teaterforestillinger gennem tiden.
Se alle egenproduktioner og gæstespil herunder

Comedy, standup, teater, kursus, undervisning, hygge, show
Comedy, standup, teater, kursus, undervisning, hygge, show
Comedy, standup, teater, kursus, undervisning, hygge, show

Tidligere forestillinger


lidt godt og blandet fra tidligere produktioner

Alle de gode ting
Effekten
Efftekten
Effekten
Effekten
Alle de gode ting
Alle de gode ting
Alle de gode ting

Teater-afdelingen

TEATER-afdelingen producerer professionelle teaterforestillinger for et voksent publikum.


Vi tilstræber at have 1-3 teaterproduktioner om året. Vores egne produktioner er karakteriseret ved at behandle højaktuelle, menneskelige og ofte tabubelagte emner, være enten nyskrevne ellernyoversatte, og udfordre de klassiske teatergenrer og metoder. Altid med humoren som det overordnede virkemiddel, men også altid med en dyb og måske endda alvorlig undertone.


Vi vil altid have et ønske om, at vores opsætninger skal være nyskrevne/nyopfundne i én eller anden form -
nyskrevet dansk- og udenlandsdramatik (urpremierer), omskrevet/moderniseret klassisk dramatik vendt på hovedet o.lign., og gerne en fusion af flere genrer.


Vores egenproduktioner indeholder lige dele tragedie og komik; vi kalder dem "comedydramaer", samt enkelte klassiske teaterstykker indimellem, og ved at give sceneplads til professionelle gæstespil med et begrænset budget, som måske ikke har råd til at få sceneplads andre steder.


I alle egenproduktioner tager vi nyuddannede skuespillere ind, så de har et springbræt til de større scener og en platform til eksponering for resten af teatermiljøet. Så hvert forestillingsensemble består af 60-70 procent garvede scenekunstnere og 30-40 procent som for nylig er kommet ud fra en professionel teaterskole.


I de sidste 10 år har vi haft for travlt med at drive og udvikle huset og køre alle de mange comedyshows, så det er ikke blevet til helt så mange teater-egenproduktioner som vi kunne ønske os. Men vi tilstræber at lave mindst én større teaterforestilling om året, og den næstkommende er i efteråret 2024, hvor vi laver en stor jubilæumsforestilling: 'MÅST the show go on?'. 


Vi lejer også vores scener ud til Gæstespil, så dem har der været talrige af igennem tiden. 


Se alle teaterproduktioner i omvendt kronologisk rækkefølge herunder:

AKTUELLE TEATERFORESTILLINGER:

TIDLIGERE TEATERFORESTILLINGER: