AMAGER REVYEN

MEDVIRKENDE:
Dorte Munksgaard

Morten Bo

Anders Aaman Anderskov

Birgit Kjersner

Jeanett Rytter

Birgitte Nielsen

(rækkefølge på fotoet)

INSTRUKTØR:

Jakob Fauerby

ANMELDELSER:


****Politiken

- se anmeldelse her


AMAGERBLADET

- se anmeldelse her

AMAGER REVYEN 2019

Gæstespil

______________________________________________________

Her kan du læse om revyen som spillede 8. marts - 13. april 2019:

Revy er ligeså dansk som jordbær med fløde, tinsoldater og Kongehuset, og netop derfor skulle der en ny revy til.

Det er i omegnen af 20 år siden Amager sidst havde sin egen revy – og ikke før nu får vi en der også lyder navnet, Amager Revyen. Men selvom den hedder Amager Revyen er det jo ikke kun forbeholdt Amar’kanerne, nej det er skam en ny, skøn revy der er kommet til hele det danske revylandskab. 

Det oprindelige hold bag Dragør revyen besluttede efter nøje overvejelser at der var grobund for noget større og helt nyt. Dragør revyen havde kørt for fulde huse i mange år i Dragør, men der var rigeligt med energi og ambitioner til at favne HELE vores skønne ø, og opsætte en NY folkelig og fornøjelig revy på Amager. Derfor startede holde en ny forening op, nemlig foreningen 'Amager Revyen'. Der var stor tilslutning fra befolkningen, samt gode professionelle og kreative kræfter. 

Amager Revyen bestræber sig på at på at lave den gode, kreative, spidse og åbne revy, der imødekommer de fleste mennesker. Vi lover publikum en glad og fornøjelig aften i topklasse. Det bliver revy som man kender det, og så ikke helt alligevel - det bliver en revy med kant. Og hvilket bedre sted at opføre denne helt nye revy, end på Amagers helt eget Comedy Teater PLAY! 


Og med instruktør Jakob Fauerby til at styre løjerne kan det kun blive godt. Jakob er uddannet på Statens Teaterskole 2006. Han er en del af den Reumert-nominerede satiretrio PLATT-FORM, hvis seneste show ”En smule i overkanten” fik fantastiske anmeldelser og spillede for fulde huse på Betty Nansen i julen 2017. På Film har han haft roller i "Klassefesten 3" og "Sorte kugler" og på TV har han været med i bl.a. "Rita", "Hjørdis", "Borgen" og "Lykke". I 2016-17 var han medforfatter og medvirkende i satiren på P1, med serier som "Krisetelefonen for I-landsproblemer" og "Kirkesangerne" der blev nomineret til en Prix Radio. Derudover har han spillet på en række teatre, senest i "Jeppe på
Bjerget" på Grønnegården Teater og "Perker Caberet" på Danskdansk. I flere år har han skrevet tekster til DragsholmRevyen og instrueret den seneste revy der.

Jakob Fauerby skal holde hånd i hanke med 6 veloplagte og friske skuespillere – ja hele 6 styks har han at gøre godt med. Og som Jakob Fauerby så rigtigt siger ’Det er en gave at få muligheden for at være første mand på en nystartet revy fyldt med ildsjæle og så meget engagement – og så kan de alle formes – det bliver skønt, det bliver fantastisk’.


Dette er en nystartet revy, og med nye udfordringer og tiltag er der også udgifter. Amager Revyen takker for støtten fra Amager Øst Lokaludvalg og Amager Vest Lokaludvalg – de har gjort det muligt at starte revyen op – dermed ikke sagt at Amager Revyen kunne godt bruge sponsorer – gerne lokale, dog er det ikke et krav. Amager Revyen siger ’Vi vil den her revy så gerne, fordi revy bringer folk sammen på en anden måde end mange af de andre genre indenfor underholdning. Vi bakker op omkring vores lokale forretninger og miljøer og håber også på at de lokale erhvervsdrivende kan se en ide i at kunne holde det lokalt og dermed støtte lokalt.’
Skulle man sidde derude og have lyst til at blive sponsor på Amager Revyen eller blot høre lidt nærmere omkring mulighederne – send da venligst en mail til info@amagerrevyen.dk


Følg revyen på deres Facebookside: https://www.facebook.com/amagerrevyen/

Her kan du se videoer fra prøverne, og interviews med skuespillere og instruktør :-)

Galleri 2019:

 pressefotos: METTE LYCK