AMAGER REVYEN 2021

MEDVIRKENDE:

Birgit Schou Kjersner

Anders Anderskov

Jeanett Rytter

Dorte Munksgaard


KAPELMESTER: 

Morten Østergaard


INSTRUKTØR:
Mikkel Løvenholt Reenberg

"LATTER UDEN GASSER!" - Amager Revyen 2021

Gæstespil

BILLETTER KOMMER I SALG SNART!

i 2019 så en helt ny dansk revy dagens lys. Amager Revyen havde ur-premiere, og spillede med flotte anmeldelser i kølvandet, både fra pressen og fra publikum.

Som alle andre revyer måtte Amager Revyen desværre aflyse hele spillesæsonen 2020, men kommer igen for fuld musik i 2021!


Vi har lavet en plan og den plan er igen at levere en revy med kant, bid og klassisk dansk revyhumor. Vi er da naturligvis også klimabevidst så derfor går vi ind for genbrug. Vi genbruger nemlig 4 fra skuespillertruppen fra 2019 - Dorte Munksgaard, Birgit Schou Kjersner, Anders Anderskov og Jeanett Rytter. 

Vi genbruger også spillestedet - Teater Play - og vi er så glade for at de igen vil huse revyen. Vi genbruger endda en stor del af scenografien, og tilføjer kun naturens eget smukke nedfaldsgrønt, så også på den front vil klimapåvirkningen være minimal.

Og mere ny CO2 skal der til - en revy bliver nu bedst af at have noget musik med også - til tjansen som kapelmester har vi i år hyret Morten Østergaard, og nej bare fordi vi er lidt klimabevist så skal det her jo ikke gå hen og blive politisk - så det er jo ikke partiformanden, nej det er musiker, komponist og sanger Morten Østergaard.

Til at holde alle tøjler har vi også tilføjet ny vindkraft - Mikkel Løvenholt Reenberg er manden der skal sætte vind i alle sejl. Han ser frem til at skulle være instruktør på Amager Revyen 2020. “Jakob Fauerby lavede en fantastisk revy i 2019 - og det laver jeg da også i 2021. Vi skal ikke hvile på laurbærrene vi skal videre fremad og vi kan ikke hænge os anmeldelserne fra sidste års revy, når den ny løber af stablen. Men de er da rare at have med i tankerne.”
Vi glæder os til at se jer i 2021!!


Revyen har fået egen hjemmeside! Det er også revyen selv der kører 

al billetsalg og madbestilling, så læs mere her: 


AMAGERREVYEN.DK

Her kan du læse om revyen som spillede Forår 2019

Galleri - AMAGER REVYEN 2021: