AMAGER REVYEN 2021

MEDVIRKENDE:

Jeanett Rytter

Anders Anderskov

Dorte Munksgaard

Birgit Schou Kjersner

Mille Berg


KAPELMESTER: 

Morten Østergaard


INSTRUKTØR:
Mikkel Løvenholt Reenberg

Læs om teatrets CORONA-forholdsregler her

"LATTER UDEN GASSER!" - Amager Revyen 2021

Gæstespil

KØB BILLETTER HER

En ny dansk revy har sat sig på landkortet! Amager Revyen havde ur-premiere i 2019, og spillede med flotte anmeldelser i kølvandet, både fra pressen og fra publikum. 


Som alle andre revyer - og resten af landets kulturliv - måtte Amager Revyen desværre aflyse hele spillesæsonen 2020....men ikke engang en pandemi skal sætte kulturen skakmat, så Amager Revyen glæder sig til at slå dørene op for sæsonen 2021! 

Vi sparker dørene ind til vores anden (tredje) sæson, og det bliver stort set uden at nævne corona med et ord. Det gider vi simpelthen ikke høre om mere. Det bliver til gengæld med et klimavenligt blik på sagen, derfor går vi naturligvis ind for genbrug i form af skuespillere: 


Genbrugen fra 2019 (og 2020) er skuespillerne; Dorte Munksgaard, Birgit Schou Kjersner, Anders Anderskov og Jeanett Rytter - disse skuespillere var med fra start i 2019, hvor revyen fik flotte anmeldelser, fra både store og små kritikere. Anmeldelser der fik sat Amager på revykortet - igen. 

Lidt nyt Co2 tillader vi os dog, og det står Mille Berg for. Hun er ny på holdet, men 'gammel i gårde', da hun udover at lede Teater Play, har arbejdet som skuespiller i 25 år. 


Revyen 2021 instrueres igen af Mikkel Reenberg og han glæder sig til at skulle styre løjerne: “Revyen vi havde lavet til 2020 var god den nåede desværre bare aldrig at få lov til at spille - men det er helt klart det niveau vi også skal have i 2021 - det skal fortsat være den stærke revy med bid og kant - og vi skal vise at vi tør fortsat, og ikke er bange for noget - heller ikke Covid19 - eller i hvert fald ikke for ret meget.”
Ved klaveret er det i 2021 Morten Østergaard - og det er ikke fordi revyen nu bliver radikalt venstredrejet eller noget i den retning, det er ej heller en afgået politiker der sidder ved klaveret - det er såmænd musiker og komponist Morten Østergaard, der glæder sig til at flyve revyen igennem de musikalske himmelstrøg. 


Velkommen til Amager Revyen 2021!!


AmagerRevyen fungerer som et gæstespil på Teater Play. Derfor har revyen også deres helt egen hjemmeside, og det er også revyen selv der kører al billetsalg og madbestilling, så læs mere her: 


AMAGERREVYEN.DK

Her kan du læse om revyen som spillede Forår 2019

Galleri - AMAGER REVYEN 2021: