AMAGER REVYEN 2020

MEDVIRKENDE:

Birgit Schou Kjersner

Anders Anderskov

Jeanett Rytter

Dorte Munksgaard


KAPELMESTER: 

Morten Østergaard


INSTRUKTØR:
Mikkel Løvenholt Reenberg

Efter den store revy-debut i foråret 2019, brygger AMAGER REVYEN nu på nye sager, og  vender stærkt tilbage i foråret 2020 med endnu spritny revy! Glæd jer, og følg med her på siden. Billetsalget er åbnet!


"LATTER UDEN GASSER!" - Amager Revyen 2020

Gæstespil/co-produktion v. foreningen 'Amagerrevyen'

KØB BILLETTER TIL REVYEN 2020

Så er ferietiden ovre og NU er arbejdshandskerne taget på - og de skal bruges.

Amager Revyen skal da spille igen i 2020 og vi glæder os virkelig til at komme i gang. Vi håber at vi kan leve op til forventningerne der ligger i kølvandet på revyen 2019.

Vi har lavet en 2020-plan og den plan er igen at levere en revy med kant, bid og klassisk dansk revyhumor. Vi er da naturligvis også klimabevidst så derfor går vi ind for genbrug. Vi genbruger nemlig 4 fra skuespillertruppen fra 2019 - Dorte Munksgaard, Birgit Schou Kjersner, Anders Anderskov og Jeanett Rytter. 

Vi genbruger også spillestedet - Teater Play - og vi er så glade for at de igen vil huse revyen. Vi genbruger endda en stor del af scenografien, og tilføjer kun naturens eget smukke nedfaldsgrønt, så også på den front vil klimapåvirkningen være minimal.

Og mere ny CO2 skal der til - en revy bliver nu bedst af at have noget musik med også - til tjansen som kapelmester har vi i år hyret Morten Østergaard, og nej bare fordi vi er lidt klimabevist så skal det her jo ikke gå hen og blive politisk - så det er jo ikke partiformanden, nej det er musiker, komponist og sanger Morten Østergaard.

Til at holde alle tøjler har vi også tilføjet ny vindkraft - Mikkel Løvenholt Reenberg er manden der skal sætte vind i alle sejl. Han ser frem til at skulle være instruktør på Amager Revyen 2020. “Jakob Fauerby lavede en fantastisk revy i 2019 - og det laver jeg da også i 2020. Vi skal ikke hvile på laurbærrene vi skal videre fremad og vi kan ikke hænge os anmeldelserne fra sidste års revy, når den ny løber af stablen. Men de er da rare at have med i tankerne.”
Vi glæder os til at se jer i 2020!!


Revyen har i år fået egen hjemmeside, og her kan du læse meget mere : AMAGERREVYEN.DK

Her kan du læse om sidste års revy som spillede Forår 2019

Galleri - AMAGER REVYEN 2020: