VIL DU OGSÅ VÆRE EN VERY IMPORTANT PLAY'ER?

BLIV SPONSOR - vi har brug for dig


TEATER PLAY - MERE END ET TEATER....

Teater Play modtager ikke driftsstøtte. Årsagen til dette er, at vi favner bredt, MEGET bredt mener nogle statslige fonde. Vi er ikke KUN er et teater eller KUN en ComedyClub eller... Og det forvirrer de store pengekasser, som helst skal kunne sætte faste labels på det de giver driftsstøtte til. Og Teater Play er altså mere end et teater!

Vi har mange ting under paraplyen, og de fleste af de ting huset rummer, er opstået organisk og fordi der har været et behov og en efterspørgsel efter det. Vi ser det selv som en kæmpe fordel, at en dag kan bestå af sceneprøver og møder i dagtimerne, kurser og undervisning om eftermiddagen, og et stort comedyshow eller en teaterforestilling om aftenen. Og så en bogreception, en quiz-aften eller en 60-års fødselsdag i weekenden!


Teater Play kører rundt via ledelsens ukuelige vilje og håndkraft, bar- og billetsalg, kursusvirksomhed, egenproduktioner, udlejning, og generel goodwill fra en masse fantastiske mennesker; komikere der optræder frivilligt eller meget billigt fordi de også selv har noget ud af scenetiden, publikum som vender tilbage igen og igen, og som er gode til at sprede ordet til venner og kollegaer så teatret støt vokser, et dejligt og trofast personale (her kalder vi det vores 'familie') m.fl. Og vores egen gejst for hjertebarnet Play gør at vi holder skruen i vandet og humøret højt, selvom økonomien er en konstant udfordring. 


Selvom vi har eksisteret i 16 år, har vi aldrig benyttet os af sponsorer indtil nu. Det tager tid at lave opsøgende arbejde, og vi har haft travlere end travlt med at få praktikken, produktionerne og administrationen til at køre. Vi har søgt nogle legater og fonde igennem tiden, og der er også kommet noget ind når vi endelig har søgt, men vi har aldrig haft en fast og effektiv fundraiser (de hænger ikke på træerne), og derfor er dét kun blevet til det vi selv har nået, indimellem den daglige drift. 


NU er vi dog landet et sted, hvor mange ting på teatret kører 'af sig selv', altså hvor vi har gode faste timeansatte folk på bar, teknik, rengøring og undervisning. Vi har derfor - endelig - fået lidt overskud til at vende blikket udad, og invitere alle de mange mennesker der benytter teatret, til at sætte deres aftryk på teatret. I forbindelse med coronakrisen støttede folk med 'fiktive fadøl' og 'stolesponsorater', og alle fik deres navn på væggen i caféen eller et personligt navneskilt på vores stole i teatersalen. Og nu udvider vi så med endnu en scene, hvor der vil være mulighed for både at hjælpe økonomisk, og få sit navn skrevet ind i Teater Plays historie. 


BÅDE FOR PRIVATE OG FOR FIRMAER

Hvis du kunne tænke dig at blive en ægte Very Important Player, og få dit navn på en stol eller scenen, så læs hvordan du gør HER

Hvis du vil støtte med et andet beløb eller på en anden måde, kan du kontakte os på MAIL HER