BLIV SPONSOR - VI HAR BRUG FOR DIG

PLAYS VENNER


TEATER PLAY - MERE END ET TEATER....

Teater Play modtager ikke driftsstøtte. Årsagen til dette er, at vi favner bredt, MEGET bredt mener nogle statslige fonde. Vi er ikke KUN er et teater eller KUN en ComedyClub eller... Og det forvirrer de store pengekasser, som helst skal kunne sætte faste labels på det de giver driftsstøtte til. Og Teater Play er altså mere end et teater!

Vi har mange ting under paraplyen, og de fleste af de ting huset rummer, er opstået organisk og fordi der har været et behov og en efterspørgsel efter det. Vi ser det selv som en kæmpe fordel, at en dag kan bestå af sceneprøver og møder i dagtimerne, kurser og undervisning om eftermiddagen, og et stort comedyshow eller en teaterforestilling om aftenen. Og så en bogreception, en quiz-aften eller en festudlejning i weekenden!


Teater Play kører rundt via ledelsens ukuelige vilje og håndkraft, bar- og billetsalg, kursusvirksomhed, egenproduktioner, udlejning, og generel goodwill fra en masse fantastiske mennesker; komikere der optræder frivilligt eller meget billigt fordi de også selv har noget ud af scenetiden, publikum som vender tilbage igen og igen, og som er gode til at sprede ordet til venner og kollegaer så teatret støt vokser, et dejligt og trofast personale (her kalder vi det vores 'familie') m.fl. Og vores egen gejst for hjertebarnet Play gør at vi holder skruen i vandet og humøret højt, selvom økonomien er en konstant udfordring. 


Selvom vi har eksisteret i 14 år, har vi aldrig benyttet os af sponsorer indtil nu. Det tager tid at lave opsøgende arbejde, og vi har haft travlere end travlt med at få praktikken, produktionerne og administrationen til at hænge sammen. Vi har søgt nogle legater og fonde igennem tiden, og der er også kommet noget ind når vi endelig har søgt, men vi har aldrig haft en fast og effektiv fundraiser (de hænger ikke på træerne), og derfor er dét kun blevet til det vi selv har nået, indimellem den daglige drift. 


NU 


BÅDE FOR PRIVATE OG FOR FIRMAER

Hvis du kunne tænke dig at blive en PLAY-ven, så udfyld skemaet her til højre, så kontakter vi dig for nærmere aftale. 

Christina Sørense og Mille Berg - Teater Plays ledelse
caféstol kr. 2.000,-
lænestol kr. 3.000,-
lille bord kr. 3.000,-
stort bord kr. 5.000,-
sofa kr. 5.000,-
HOVEDSPONSOR: baren kr. 25.000,-
HOVEDSPONSOR: scenen kr. 50.000,-
HOVEDSPONSOR: fascaden kr. 150.000