Praktisk info 

HER KOMMER ALMINDELIG PRAKTISK INFO OM DIT BESØG PÅ TEATER PLAY: 


Teatret har to scener:

  • SCENE 1 er placeret i forlængelse af teatercaféen ved hovedindgangen på Strandlodsvej 7. Teatercaféen har åbent fra en time inden showet og i pausen. Drikkevarer må gerne medbringes i teatersalen. Vores teatercafé har kun åben i forbindelse med shows. Det er derfor kun aftenens publikum der er i foyeren. Dette gælder til alle tider , da vi ikke er en café, men et teater med en publikumsfoyer. Dørene ind til teatersalen åbnes ca 15 minutter i showstart.
  • SCENE 2 har sin egen indgang, den ligger på siden af huset, så man skal lidt ned ad Lindgreens Allé og ind af første dør til højre. Der vil være skilte på dagen så det er nemt at finde. Scene 2 har sin egen bar så alle drikkevarer købes herinde. Dørene åbnes 30 minutter inden showstart, og bar og scene er i samme rum. 
  • PÅ BEGGE SCENER er baren lukket efter showet på hverdage. På udvalgte weekendaftener holdes åbent efter showet, hvis der er salg i baren. Vi lukker senest 24.00.
  • Scenerne holdes adskilt, da det vil forstyrre hvis publikum blandes. Derfor har man kun adgang til den Scene man har bestilt billet til. Altså kan Scene 2 publikummet ikke gå ind i caféen ved Scene 1 og købe drikkevarer. De to shows kører også tidsforskudt, så vi undgår køer ved toiletterne i pausen. 
  • Kom venligst i god tid, og allersenest 5 minutter i showstart. Vi starter alle shows til tiden, og det er ikke muligt at komme ind hvis man kommer for sent, da man som publikum skal hen over scenen, og det går ikke når showet ER gået igang.
  • Vi kører med unummererede pladser, så man sætter sig hvor man vil. Hvis man er en større gruppe (over 6) der vil være sikker på at sidde sammen, anbefaler vi at man kommer senest 20-25 minutter inden showstart, og snakker med aftenens afvikler, som så kan placere jer hensigtsmæssigt.
  • Kørestolsbrugere, gangbesværede eller meget overvægtige som har behov for særlige pladser, skal kontakte os senest dagen før, så vi kan tage højde for det. Hvis man har en ekstra hjælper med på ledsagerkort, skal vi ligeledes også ha det at vide på forhånd.  
  • Du kan som udgangspunktet ikke få refunderet din billet, hvis du selv bliver forhindret eller syg. Så må du give/sælge den videre selv. Men vi kan i nogle tilfælde tilbyde at man kan bytte sine billetter til et andet show med samme pris, hvis man skriver til os i god tid (altså flere dage) inden showet. 
  • Der er gratis parkering på offentlige veje rundt omkring teatret. Men som alle andre steder i København kan det være en udfordring at finde pladser, så kør i god tid. 
  • Vi glæder os meget til at se jer på teatret, og håber I får en dejlig aften 🙂

kh Mille og Christina

(Skriv på kontakt@teaterplay.dk hvis du har yderligere spørgsmål)   


Du kan også finde endnu mere info på vores side: OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL