Mette frobenius & Thomas wivel - til stålet

Dette show foregår på Teater Plays SCENE 2.  Indgangen er ikke teatrets normale hovedindgang, så gå ned ad Lindgreens Allé og ind ad første store dør til højre. Der vil være skilte på dagen. 

Døren åbner en halv time inden showet, og lukkes præcis ved showtime, så kom I god tid. Scene 2 har sin egen bar, så alle drikkevarer købes herinde, og må gerne nydes under showet. 


OBS: alle shows på Teater Play har en minimumsgrænse på 15 år for publikum - ikke af hensyn til de unge, men af hensyn til de optrædende..
Dette bedes overholdt, tak :-)
'Vi er rundt på tur, og denne tur er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen som en del af puljen: 

”Kunstneriske sommeraktiviteter 2021”.'
Mette Frobenius og Thomas Wivel - 'TIL STÅLET'

Køb billet

Pris

kr. 80,- (+ billetgebyr) ved forkøb, og kr. 100,- ved dørsalg

- det anbefales altid at købe på forhånd og i god tid, da mange shows bliver udsolgt på forhånd


Vi gør opmærksom på at dette show donerer al billetsalg til Teater Plays driftsudgifter, så teatret kan komme på benene igen efter Corona-krisen. 

Spilletid:

Se aktuelle datoer når du klikker på KØB BILLET herover

Beskrivelse

Et stand-up show om ytringsfrihed og krænkelser i 2021.


Komikerne Mette Frobenius og Thomas Wivel kommer i sensommeren 2021 landet rundt med showet ”Til Stålet”. 

Hvad KAN vi sige, hvad MÅ vi sige – og måske endnu mere vigtigt - hvad TØR vi sige?


Mette og Thomas fortæller: 

Sammen har vi skrevet stand-up showet: ”Til Stålet” med udgangspunkt i den politiske satire. Det er vigtigt med humoren som en vagthund, når systemerne bliver for vanetænkende eller for formynderiske. Stand up fænomenet er bedst, når genren udfordrer normerne med reflekteret comedy, der spejler og tolker tiden. Men samtidig er det også humorens adelsmærke at gå ind i tabuerne, at gå ind i det svære og sætte ord på det, de andre ikke tør tale om. Her kan satiren løsne og samle. For hvor går grænserne for tiden – med andre ord – burde vi bare beholde mundbindene på og tie stille for en sikkerhed skyld?

Og det ligger os begge på hjerte. Hvis vi tager ytringsfriheden for givet, mister den sin værdi. Den skal hele tiden undersøges
og videreudvikles, og vi skal som komikere hele tiden holde øje med, at debatten ikke bliver for lukket og undertrykkende. Alle ved, at rum der ikke får luft lugter indelukket. Det samme gælder for samtalen. Der skal ilt til. Og her er humoren et vigtigt vindue.

Vi kan godt blive enige om kun at være pæne, flinke og velfriserede i vores snak med hinanden, men så svigter vi alle dem, der med livet som indsats sørgede for at implementere retten til det frie ord. Den ret er ikke en selvfølge, og hvis vi mister den, svækker vi en menneskeret, et demokratisk fundament.

Så tør du – så kom. Til en time om en af de vigtigste frihedsrettigheder – ytringsfriheden. Serveret befriende humoristisk og uden politisk korrekt spændetrøje. Der vil være noget til både de små grå – og til lattermusklerne…

Showet varer ca. en time.