maDS HOLM fylder 30 - THE SHOW!

Teatercaféen åbner en time inden showet.
Dørene ind til teatersalen åbnes 5-10 minutter i showstart, og lukkes præcis ved showtime, så kom I god tid.

OBS: alle shows på Teater Play har en minimumsgrænse på 15 år for publikum - ikke af hensyn til de unge, men af hensyn til de optrædende..
Dette bedes overholdt, tak :-)

Mads Holm - 30 års fødselsdags-show

Køb billet

Pris

kr. 100,- (+ billetgebyr)

 Obs: dørsalg er kun muligt hvis der er ledige billetter på dagen. Og eftersom stort set alle shows bliver udsolgt, på forhånd, anbefaler vi at man køber i god tid :-)

Spilletid:

Fredag 1. oktober 2021 kl. 19.00

Beskrivelse

Mads Holm bliver 30.

Ja, den er sgu god nok. Den 1. Oktober 2021 runder jeg det klichéfyldte hjørne og bliver 30. Og ved I hvad? Jeg glæder mig. Så derfor vil jeg gerne fejre det. Og jeg vil fejre det med det jeg holder allermest af i hele verden. Et stand-up show!
Showet hedder Mads Holm Fylder 30 og du kan komme med. Det eneste du skal gøre er at købe billet. Du kan se det som den gave du alligevel ville skulle ud og købe.
Det hele bliver en god blanding af mig og de bedste kollegaer jeg har samlet op i løbet af de næsten 11 år jeg har optrådt. Jeg lover det bliver pengene værd. De penge går desuden ubeskåret til Teater Play som har mere brug for dem oven på Covid-19 end jeg har. Så hvis du ikke vil give mig en gave så giv i stedet en til verdens bedste lokalteater og så får du stadig 2 timers god underholdning i bytte.
Sikken en fest det bliver, jeg glæder mig og jeg håber på at se dig.

kh Mads