KODYL komik kolab

Dette show foregår på Teater Plays SCENE 2. Indgangen er ikke teatrets normale hovedindgang, så gå ned ad Lindgreens Allé og ind ad første dør til højre. Der vil være skilte på dagen :-)


Døren åbner 30 minutter inden showet, og lukkes præcis ved showtime (det forstyrrer for meget hvis publikum kommer ind når showet er startet), så kom I god tid.


Scene 2 har sin egen bar, så alle drikkevarer købes derinde, og må gerne nydes under showet.


OBS: alle shows på Teater Play har en minimumsgrænse på 15 år for publikum - ikke af hensyn til de unge, men af hensyn til de optrædende..
Dette bedes overholdt, tak :-)


Større grupper (over 20 pers.) skal henvende sig til os først på kontakt@teaterplay.dk inden I køber billetter.

Kodyl Komik Kolab

Køb billet

Pris

kr. 50,- (+ billetgebyr) OBS - ÉN BILLET GÆLDER SOM ADGANG FOR TO PERSONER! 

Det er sådan en hygge-ting vi kører: Så du køber altså bare en billet til dig selv, og kan tage en ven med gratis. Eller.. når du køber to billetter giver det adgang for fire personer.. Eller.. når du køber tre billetter giver det adgang for seks personer.... Get it?

(for-salg anbefales altid, da de fleste shows bliver udsolgt på forhånd, og dørsalg derved ikke er muligt)

Spilletid:

Se aktuelle shows når du klikker på KØB BILLET herover

Beskrivelse

Kodyl Komik Kolab er et eksperimenterede sjovhedsshow, hvor ingen kender indholdet på forhånd. Det er et publikumsinddragende show i improvisationens tegn, hvor vi kun har det sjov, vi selv finder på sammen.


Stand-up komikere. Improspillere. Freestylerappere. Komiske kreatører. Ingen ved, hvem der kommer til at betræde scenen og skabe deres egen form for sjovhed på stedet, før på selve aftenen, hvor alt dette vil blive afsløret.


Til at holde skuden oven vande og føre den sikkert i havn, vil vært og improkomiker Thomasz Legaard agere showets anker, og han vil i bedste talkshow-stil hækle den røde tråd som showet skrider frem.


Publikum har en stor andel i showets indhold, da de undervejs vil blive involveret og aktiveret med deres indspark, som vil danne inspiration og springbræt for de forskellige optrædener.


Iført kæmpe jahatte vil vi efter hver optræden kigge ind i maskinrummet og uddele fjollede samt betydningsløse point for udførsel, opfindsomhed og, ikke mindst, det massive mod.


Det' KODYL – det' fedt!
Det' KOMIK – det' sjovt!
Det' KOLAB – det' samarbejde!