Jaribarh og sune

MEDVIRKENDE:
Sune Wyrtz og Kenni Bitsch


SCHWEINSCHNEIL ENTERTAINMENTOBS: alle shows på Teater Play har en minimumsgrænse på 15 år for publikum - af hensyn til de optrædende.

Teatercaféen åbner en time inden showstart, og har også åben i pausen.
Dørene ind til teatersalen åbner ca. 10 minutter inden showstart, og lukker præcis, så kom i god tid :-)

JARIBARH og SUNE: 'Erotisk ment?' - comedyshow

Gæstespil v. Schweinschneil Entertainment

KØB BILLETTER

Spilledato:

Lørdag 17.  oktober 2020 kl. 20.00

 Showet varer ca. 70 minutter, uden pause. Teatercaféen har åben en time inden, og også efter ;-) 

Beskrivelse

Komikerne/Boybandet/foredragsholderne/samfundsdebattørne Jaribarh og Sune triller landet rundt med deres comedyshow: ‘Erotisk ment?’. 

Sune kommer på særdeles hårdt arbejde, i sin funktion som tilsynsværge for levemanden Jaribarh Chözcir. Jaribarhs tilværelse tager nemlig en grufuld drejning, hvor dagpengesystemet, jobrotation, en 20 timers stilling som pædagogmedhjælper og kærestesorger, bliver blot nogle af de udfordringer, han meget i mod sin vilje, bliver tvunget ud i. Held og lykke med den Sune !!!! 

Jaribarh får rodet sig ud i nogle sproglige afkroge, som udfordrer vores opfattelse af vores modersmål, og hans danske ven Sune fungerer som den forvirrede katalysator, der hjælper os med at forstå hvad Jaribarh egentlig mener... Figuren er et kærligt portræt af en nydansker, der med humor og gåpåmod afvæbner os noget af vores fordomspanser over for andre mennesker. 


De to komikere i duoen har udviklet karakterne igennem de sidste 12 år, og har underholdt danskerne ligeså længe, både som kæmpe youtube- og facebook-fænomen med mange millioner views, i radioen, og i utallige liveshows rundt om i landet. Og som hos enhvert andet godt gammelt boyband, så vil du i dette show også kunne opleve nogle klassiske Jaribarh&Sune dialoger indimellem de nye sketches. 


OBS: Aldersgrænse ved alle shows: min. 15 år (af hensyn til komikerne på scenen)

Se youtube-sketch med Jaribarh og Sune HER