Foredrag:
Er Ditte Giese blevet for tyk? Og KAN Umahro Cadogan blive for sund?
OBS: alle shows på Teater Play har en minimumsgrænse på 15 år for publikum - af hensyn til de optrædende.
Teatercaféen åbner kl. 19 og har også åben i pausen og efter showet.
Dørene ind til teatersalen åbner ca. 10 minutter inden showstart, og lukker præcis, så kom i god tid :-)
Er Ditte Giese blevet for tyk? Og KAN Umahro Cadogan blive for sund?
Pris
kr. 125,- (+ billetgebyr) ved forkøb, og kr. 135,- ved dørsalg
- det anbefales altid at købe i god tid, da de fleste shows bliver udsolgt på forhånd
Spilletider:
7. januar 2020, kl. 20.00
Beskrivelse
En HELT ny og nødvendig sundhedssamtale – Umahro Cadogan og Ditte Giese taler tykke kroppe, skønhedsidealer, livsglæde og sundhed, og om at finde en NY vej til balanceret, realistisk sundhed.
Kulturjournalist Ditte Giese – kendt fra Politiken, fra Heartbeats og som stærk stemme i kultur og kønsdebatten - er repræsentant for en kæmpe gruppe mennesker, der kæmper med vægten og idealerne i forhold til selvaccept, diversitet og kropsglæde. Hun repræsenterer alle os, mænd OG kvinder, der kommer til at glemme kroppen, fordi ’det gode liv’ kommer i opposition til ’det sunde liv’. Men behøver det at være sådan?
Gennem en podcast-serie får hun hjælp af Sundhedens Master Mind Numero uno, Umahro Cadogan, til at finde den gyldne mellemvej mellem det frelste og den totale laissez-faire. Nu tager de 2 – for første gang og By Public Demand - ud på landevejene, for at tage en samtale med danskerne.
Hvordan bliver man sund og glad i en travl hverdag omringet af kontorkage og fredagsøl? Er det OK at være forfængelig OG feminist? Er det sundt at være FOR sund? KAN man være FOR sund? Hvordan sparer man op på sundhedskontoen og hvad betyder det hvis man lader være? Er er en one size fits all når vi taler om sundhed?
Sammen med publikum kickstarter Ditte og Umahro 2020 med en ny, holistisk og human måde at se på mad, krop, træning og velvære.
Den samtale vi ikke har hørt før fordi den reelt ER ny, gør os klogere og mindre frustrerede over det felt hvor det ”ideelle” sundhedsliv møder virkeligheden.