2 x testshow

Teatercaféen åbner en time inden showet.
Dørene ind til teatersalen åbnes 5-10 minutter i showstart, og lukkes præcis ved showtime, så kom I god tid.

OBS: alle shows på Teater Play har en minimumsgrænse på 15 år for publikum - ikke af hensyn til de unge publikummer, men af hensyn til de optrædende..
Dette bedes overholdt, tak :-)

Anders Grau og Martin Johannes og Rasmus Wallbridge

..2 testshows på én aften

Køb billet

Pris

kr. 95,- (+ billetgebyr) 

(for-salg anbefales altid, da de fleste shows bliver udsolgt på forhånd, og dørsalg derved ikke er muligt)

Showdatoer:

Se aktuelle shows når du klikker på KØB BILLET herover

Beskrivelse

Til efteråret har Anders Grau premiere på ’Vamos A La Playa’ og Martin Johannes Larsen & Rasmus Wallbridge udkommer med ’Vil I Se Vores Smukke Navler?” Arbejdet med de to shows er i gang og du inviteres med ind i maskinrummet hvor der prøves af og hvor de første tests løber af stablen.


Anders’ kommende show er hans første siden ’Bekymringsfabler’. Han har eksisteret på den danske comedyscene i over 10 år og har udover sit virke som standupkomiker også været at finde i overvejende fiktive roller som både Vejrmanden Jørgensen på DR2, kedelig kæreste i ’10 år senere’ og købmand i et utal af reklameblokke. Dem ser vi ikke noget til i det nye show – men til gengæld får vi 100% Anders.
Martin Johannes Larsen og Rasmus Wallbridge kender du højst sandsynligt fra Instagram, hvor de gennem de seneste par år har bidraget til den danske comedybranche med en nyskabende, unik og uforudsigelig stil og tone. Nu er de i gang med at gøre klar til deres første show. Forestil dig en pose Lossepladsen – men bare uden alle de bolsjer du kender og elsker! Og omkring de to testshows på Play: “Vi er ikke klar.”.

Varighed: ca. 2 timer, incl pause.

OBS: Aldersgrænse ved alle shows: min. 15 år (af hensyn til de optrædende på scenen)