Aftenhold sæson 2017-18

AFTENHOLDENE er for dem der gerne vil lære og arbejde med skuespilteknik i deres fritid.
Holdene er aldersopdelt, så der er både børnehold, ungdomshold og voksenhold.
Hvert hold øver en eftermiddag/aften på en fast ugedag. Holdene er helårlige, men man betaler kun for et halvt år ad gangen. Efterår/vinter-sæsonen afsluttes med en visning for publikum i dec./jan. og forår/sommer-sæsonen afsluttes med en stor Teaterskolefestival, hvor alle holdene spiller henover en weekend i juni måned. Efterårsholdene er startet, men du kan stadig nå at hoppe på! Se og tilmeld dig de aktuelle hold herunder:

BØRNEHOLDET: For 2.-4. klassetrin

FAST UNDERVISER: skuespiller og klovn Thomas Vilhelm. 

Dette hold er for børn i der går i 2., 3. eller 4.klasse. Her får du professionel dramaundervisning med vægt på hygge og sjov men også seriøsitet, hvor alle, både nybegyndere og øvede, er velkomne. Man tilmelder sig til et halvt år af gangen, hvor hvert halve år afsluttes med en visning/forestilling.
Øvedag: TORSDAG kl. 16.30-18.30

Tilmelding

UNGDOMSHOLD 1: For 5. og 6. klassetrin

FAST UNDERVISER: skuespiller Andreas Forné. 

Dette hold er for unge i 5. og 6. klasse. Her får du professionel dramaundervisning, hvor du stifter bekendskab med forskellige drama- og teaterøvelser, både nybegyndere og øvede er velkomne. Man tilmelder sig til et halvt år af gangen, hvor hvert halve år afsluttes med en visning/forestilling.
Øvedag: ONSDAG kl. 16.30-18.30

Tilmelding

UNGDOMSHOLD 2: For 7. og 8. klassetrin

FAST UNDERVISER: Instruktør og teaterleder Christina Sørensen. 

Dette hold er for unge i 7. og 8. klassetrin. Her får du professionel dramaundervisning, hvor du stifter bekendtskab med forskellige drama- og teaterøvelser, både nybegyndere og øvede er velkomne. Man tilmelder sig til et halvt år af gangen, hvor hvert halve år afsluttes med en visning/forestilling.
Øvedag: ONSDAG kl. 16.30-18.30

Tilmelding

UNGDOMSHOLD 3: For 9. klassetrin til 19 år

FAST UNDERVISER: Skuespiller og teaterleder Mille Berg.

Dette hold er for unge mellem 9. klassetrin og 19 år. Her får du professionel skuespilundervisning, og du stifter bekendtskab med forskellige drama- og teaterøvelser, improvisation og tekstarbejde. Både nybegyndere og øvede er velkomne.
Man tilmelder sig til et halvt år af gangen, hvor hvert halve år afsluttes med en visning/forestilling.
Øvedag: TORSDAG kl. 16.30-18.30

Tilmelding

VOKSENHOLD 1: Skuespilteknik og tekst, fra 20 år

FAST UNDERVISER: Thomas Nygaard. 

Dette hold er et teaterhold for voksne i alderen fra 20 år og op.

Her får du professionel dramaundervisning, og du stifter bekendtskab med forskellige drama- og teaterøvelser, øver tekster m.m. Man tilmelder sig til et halvt år af gangen, hvor hvert halve år afsluttes med en visning/forestilling.
Øvedag: MANDAG kl. 17.00-19.30

Tilmelding

VOKSENHOLD 2: Impro, fra 20 år

FAST UNDERVISER: Improskuespiller Winnie Kristine. 

På dette hold får du undervisning i improvisationsteknikker, og du stifter bekendtskab med forskellige drama- og teaterøvelser. Både nybegyndere og øvede er velkomne. Der er lige dele vægt på hygge og læring. Man tilmelder sig til et halvt år af gangen, hvor hvert halve år afsluttes med en visning/forestilling.
Øvedag: TIRSDAG kl. 17.00-19.30

Tilmelding

COMEDYHOLDET

Her får du professionel undervisning af etablerede komikere og skuespillere. Du lærer forskellige måder at skrive jokes på og udvikler dit eget materiale. Du får også undervisning i teatersport og improvisation. Man tilmelder sig til et modul (4 måneder) ad gangen, og hvert forløb afsluttes med et show for publikum. 

ØVEDAG: TORSDAG kl. 16.30-18.30

Teater Play har hver torsdag kl. 20 året rundt en Open Mic, så efter din egen undervisning kan du blive hængende og se dine kommende kollegaer på scenen.

Tilmelding