TeateR

Teater-afdelingen producerer professionelle teaterforestilllinger for voksne. 

Vi laver 1-3 egenproduktioner om året, samt giver sceneplads til så mange gæstespil som muligt. 

Vores produktioner er karakteriseret ved at behandle højaktuelle, menneskelige og ofte tabubelagte emner, være enten nyskrevne eller nyoversatte, og udfordre de klassiske teatergenrer og metoder. Altid med humoren som det overordnede virkemiddel.. 

Vi profilerer os på nyskrevne egenproduktioner med lige dele tragedie og komik; vi kalder dem "comedydramaer", samt enkelte klassiske teaterstykker indimellem, og ved at give sceneplads til
professionelle gæstespil med et begrænset budget, som måske ikke har råd til at få sceneplads andre steder. De sidste par år har vi også undersøgt teateret i udlandet (eksl. Berlin, London, Fringe Festival), og vil fremover opsætte nyskrevet nytænkende og nyoversat verdensdramatik, som passer ind i vores dogmer.

AKTUELLE OG KOMMENDE FORESTILLINGER:

AMAGER REVYEN 2019 er overstået for denne gang. 

Vi glæder os til 2020!

Stor ny revy for HELE Amager

Læs mere

UFORBEREDT!

Kendt mandlig komiker læser uforberedt op af anonym kvindes erotiske dagbog..
Udvalgte datoer i 2018-19

Læs mere

I SIDDER PÅ EN KRO..

Fire komikere spiller D&D rollespil - LIVE på teaterscenen
Udvalgte datoer i 2018-19

Læs mere

Lidt mere om Teateret

Teater Play har siden starten i 2004 produceret 1-3 egenproduktioner om året, og huset talrige gæstespil.

EGENPRODUKTIONERNE: De største succeser vi har haft med egne teaterforestillinger har været de selvskrevne "Str. 42" (2007), "Stodder" (2009), "Stodder 2.0 (2011) og "Superwoman" (2014). De var alle i genren Comedy-dramaer med en god blanding af nutidige emner i historie og dialog, samfundskritiske standup/ foredragsindslag, koreografi, sang, og metalag med lige blanding af tragedie og komedie. Men vi har også opsat mere klassiske manuskripter gennem tiden, f.eks. "Min Fede Veninde" (2012) og "Godnat, Mor" (2016).

Egenproduktioner og gæstespil fungerer perfekt sideløbende med hinanden, og der er godt fyldt på scenen året rundt.
Vi er meget bevidste om vigtigheden af, at folk har en god oplevelse, hver gang de besøger teatret. Vores erfaring siger os, at vores publikum synes det er spændende og tiltrængt at komme hen et sted og se de nye ansigter på en intimscene, hvor talent, eller mangel på samme, ikke kan gemmes bag store kulisser og 3D-animationer.
Og trods den trange økonomi går vi ikke på kompromis med kvaliteten af det sceniske materiale, og de udøvende kunstnere vi giver sceneplads til.