Open mic - udvalgte komikere tester nye jokes hver torsdag

Teatercaféen åbner en timen inden showet.Dørene ind til teatersalen åbnes 5-10 minutter i showstart, og lukkes præcis ved showtime, så kom I god tid. 


OBS: alle shows på Teater Play har en minimumsgrænse på 15 år for publikum - ikke af hensyn til de unge, men af hensyn til de optrædende.. Dette bedes overholdt, tak :-)

OPEN MIC - standup

Udvalgte komikere tester nye jokes og pudser de gamle af, hver torsdag året rundt på Teater PLAY

Køb billet

Pris

kr. 60,- (+ billetgebyr) ved forkøb, og kr. 70,- ved dørsalg 

(-dørsalg kun muligt hvis der ikke er udsolgt på forhånd, men det er der ofte, så forkøb anbefales kraftigt!)

OBS: specialpris til disse shows: 2-for-1 - altså køb én billet og tag en ven med gratis! 


(mange spørger stadig hvordan det fungerer, så her kommer et eksempel: Du og én ven, altså to personer i alt, vil gerne til Open Mic. Du går ind på billetsalget og køber 1 billet til den dato I vil ha. Så kan vi regne ud - woop-woop - at I kommer 2 personer ;-) 

Spilletider:

Hver torsdag kl. 20.00 

(men husk at tjekke billetsalgssiden for sjældne ændringer)

Beskrivelse

Teater Play åbner hver torsdag scenen for landets små og store, nye og gamle komikere, så de kan teste nyt standup-materiale for publikum. Denne Open Mic har kørt hver torsdag siden 2008, og stort set samtlige danske komikere har været forbi i tidens løb. Der er altid en god blanding af knap så kendte, ret så kendte, og meget kendte komikere. Mange prøver materiale af inden de større one-man-shows, så kom og hør de nyeste jokes før alle andre.

Varighed: ca. 2-2½ time, incl pause. Baren er åben en time inden showet, og i pausen :-)


NYHED (efterår 2020): Fra november kører vi med hele TO sale med Open Mic! Vi udvider nemlig med vores nye SCENE 2, og når der er udsolgt på Scene 1 åbner vi for billetsalg til Scene 2. Komikerne vil i høj grad være de samme på begge scener,  de bytter bare i pausen :-) 


OBS: Aldersgrænse ved alle shows: min. 15 år (af hensyn til de optrædende på scenen)