AMAGER REVYEN 2021

MEDVIRKENDE:

Birgit Schou Kjersner

Anders Anderskov

Jeanett Rytter

Dorte Munksgaard


KAPELMESTER: 

Morten Østergaard


INSTRUKTØR:
Mikkel Løvenholt Reenberg

Læs om teatrets CORONA-forholdsregler her

"LATTER UDEN GASSER!" - Amager Revyen 2021

Gæstespil

KØB BILLETTER HER

i 2019 så en helt ny dansk revy dagens lys. Amager Revyen havde ur-premiere, og spillede med flotte anmeldelser i kølvandet, både fra pressen og fra publikum. Som alle andre revyer måtte Amager Revyen desværre aflyse hele spillesæsonen 2020....


....men Coronaen skal ikke vinde, så Amager Revyen glæder sig til at slå dørene op for sæsonen 2021 - eller rettere, så sparker vi døren op, fordi det bliver en revy for fuld udblæsning. Vi slår dørene op for vores anden (tredje) sæson, det bliver med et klimavenlige blik på sagen, derfor går vi naturligvis ind for genbrug i form af skuespillere, men ny Co2 er heller ikke at gå helt i vejen for. 


Teater Play på Strandlodsvej 7, 2300 Kbh S er rammen - og den succes gentages i 2021. Teater Play er det ideelle spillested for Amager Revyen - revyen er ny, men den har kant, bind og god humor. Og som den veletablerede teater- og comedyscene Teater Play er, gør det kun revyen endnu skarpere at vi gæstespiller netop dér. 


Revyen er ikke som sådan lokal - den hedder ganske vist Amager Revyen og den spiller på Amager - men man behøver ikke at være Amar’kaner for at se den. 


Genbrugen fra 2019 (og 2020) er skuespillerne; Dorte Munksgaard, Birgit Schou Kjersner, Anders Anderskov og Jeanett Rytter - disse skuespillere var med fra start i 2019, hvor revyen fik flotte anmeldelser, fra både store og små kritikere. Anmeldelser der fik sat Amager på revykortet - igen.
Revyen 2021 instrueres igen af Mikkel Reenberg og han glæder sig til at skulle styre løjerne af endnu engang, “Revyen vi havde lavet til 2020 var god den nåede desværre bare aldrig at få lov til at spille - men det er helt klart det niveau vi også skal have i 2021 - det skal fortsat være den stærke revy med bid og kant - og vi skal vise at vi tør fortsat og er ikke bange for noget heller ikke Covid19 - eller i hvert fald ikke for ret meget.”
Ved klaveret er det også i 2021 Morten Østergaard - og det er ikke fordi revyen nu bliver radikalt venstredrejet eller noget i den retning, det er ej heller politikeren - det er musiker og komponist Morten Østergaard det glæder sig til at flyve revyen igennem de musikalske himmelstrøg.
Velkommen til Amager Revyen 2021!!


Revyen har fået egen hjemmeside! Det er også revyen selv der kører 

al billetsalg og madbestilling, så læs mere her: 


AMAGERREVYEN.DK

Her kan du læse om revyen som spillede Forår 2019

Galleri - AMAGER REVYEN 2021: