SHOWS OG TEATERFORESTILLINGER

Teater Play har igennem 17 år haft BÅDE teaterproduktioner og comedyshows. De to ting går fint side om side, og de sidste mange sæsoner er vores teaterforestillinger blevet mere comedy-agtige, og visse comedyshows er præget af teatergreb.. Så nu har vi taget konskvensen, og sat alle under én fane! Hos os får du altid en sjov aften, uanset hvilken genre du vælger. 


Selve teatret og 'Teater-afdelingen' blev grundlagt i 2004, og vi har produceret forestillinger som 'Str. 42 - et schtykke med fisschefilet', 'Stodder' og 'Superwoman', 'Bare det var mig', 'Giro 413'. 'Min Fede Veninde', 'Effekten' oma. Af gæstespil har vi gennem tiden haft 'En Blå Engel' med Susanne Breuning som Marlene Dietricht, 'Bare én gang til' med Rasmus Krogsgaard der fortolkede Preben Kaas, og senest huser vi Amager Revyen som limer Teater og Comedy sammen i én skøn blanding. 


Comedy-afdeling startede lidt senere, ca. 2006, hvor en ung og ukendt Christian Fuhlendorff kom forbi vores nystartede teater og spurgte om han kunne få sceneplads en gang om måneden til at øve improstandup. Det kunne han. En dag kom Frank Hvam og Mikael Wulff forbi og spurgte om de også måtte lave noget halløj, en gang om ugen, og således startede vores Open Mic, og den har kørt lige siden - hver torsdag året rundt. Improgruppen Specialklassen indførte også improcomedyshows i samme periode, og comedy-publikummet voksede og voksede. I dag rummer Teater Play et væld af standupshows, testshows, improaftener, tv-optagelser, comedyfestivaler m.m.