Tilmelding aftenholD

LÆS PUNKTERNE HERUNDER - DE GIVER SVAR PÅ MEGET AF DET MANGE SPØRGER OM PÅ MAIL ;-) : 


1. TILMELDING: Udfyld rubrikkerne nedenfor og indsend. Herefter indbetaler du kr. 100,- (tilmeldingsgebyr) på mobilepay til: 65907 eller på bankkonto: 8401 - 0004227700. Husk DELTAGERENS navn på indbetalingen. Det er muligt at starte midt i en sæson, så tilmeld dig bare, så finder vi sammen ud af hvornår du starter.

  • De 100 kr er et tilmeldingsgebyr (som bl.a. dækker vores tid på administration af tilmeldte, kommunikation, betalinger, lærer-puslespil, ventelistejonglering osv.) samt dækker en prøvetime (hvilket kun er aktuelt hvis man tilmelder sig midt i en sæson hvor det giver mening at se det eksisterende hold. 
  • Derfor er de 100 kr. ikke inkluderet i den faste pris for selve undervisningen, som derimod dækker udgifter til underviserens løn, drift, forsikring, forestilling, festivaludgifter, samt evt. rekvisitter, kostumer., m.m.
  • Prøvetimer - forklaring: prøvetime kan af gode grunde kun gives når der er et hold i gang man kan komme ind og prøve. F.eks hvis man gerne vil starte til februar, så kan man komme og få en prøvetime i december eller januar. Prøvetimer aftales altid på forhånd med ledelsen.
  • Hvis man starter på et nyt hold efter sommerferien kan man derfor ikke starte med en prøvetime (med mindre man er så hurtigt ude at man kommer til prøvetime på forårsholdene inden sommerferien). 
  • Hvis du tilmelder dig på et tidspunkt hvor det ikke er muligt at få en prøvetime, så dækker dit tilmeldingsgebyr at du i stedet får en personlig rundvisning og en snak med ledelsen. Så skriv endelig hvis du vil forbi og sige hej til os inden du starter! kontakt@teaterplay.dk 


2. PRIS: Prisen for en sæson (ca. 5 måneders undervisning) incl. afsluttende visning/forestilling er: kr. 2.500,- for børne-/ungdomshold, og kr. 2.700,- for voksenhold.
Ved senere opstart reduceres prisen naturligvis - det aftaler vi over mail hvis du starter midt i et forløb.
Alle indbetalinger skal ske på bankkonto: reg.: 8401 konto: 4227700. Husk DELTAGERENS navn på indbetalingen (vi render ofte ind i at skulle finde en 'Jørgen Pedersen' på ungdomsholdene, når f.eks. en far har indbetalt i sit eget navn..)


3. ALLE HOLD ER HELÅRSHOLD , men du betaler og binder dig kun for et halvt år ad gangen, så til januar/februar kan du overveje om du vil stoppe eller fortsætte i foråret. Det er også her der er midtvejs-optag for nye kursister på holdene. 

Når alle dedikerer sig til et halvårsforløb ad gangen, kan alle hvile trygt i at ingen 'går ud' undervejs. Det giver en ro på holdene og bedre arbejdsforhold for alle. 


4. FORESTILLINGER: Alle hold laver arbejdsvisning i uge 6 (februar 2019) og forestilling til TeaterskoleFestivalen i juni 2019. 


5. ANDRE FORDELE: Alle kursister får gratis adgang til shows og forestillinger i den professionelle Teater og Comedy-afdeling. Det foregår efter princippet at man møder op (eller skriver til kontakt@teaterplay.dk) og spørger om der er plads til det show man ønsker at se. Det er der som regel altid, men man kan ikke forhåndsbooke gratisbilletter til de shows der åbenlyst vil blive udsolgt, f.eks. dem med meget kendte optrædende. Der må man købe alm billet hvis man vil være helt sikker på en plads i salen, eller møde op og tage chancen på dagen - vi får som regel plads til jer ;-)

Og det er naturligvis kun kursisten selv der har gratis adgang, venner/familie udefra skal betale alm billetpris. 


6. KOMMUNIKATION: Al kommunikation omkring ind- og udmeldelse og økonomi foregår med ledelsen på mail: kontakt@teaterplay.dk . Når man er tilmeldt et hold og har betalt deltagerprisen, kommer man med i holdets interne Facebookgruppe, og her foregår al kommunikation med læreren og de andre kursister om f.eks. øvelser, tekster, hvad-skete-der-sidst osv. 


Forårssæsonen er lige startet, men på nogle hold er der stadig enkelte ledige pladser.

TILMELD DIG HER, så skrives vi ved om det kan blive nu, eller du kommer på listen til sommer: 

Børnehold
Ungdomshold
Comedyhold
Voksenhold
Forberedelseshold - august 2019
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
8. klasse
9. klasse
15 - 18 år
19 - 29 år
over 30 år