Tilmelding aftenhold 


LÆS PUNKTERNE HERUNDER - DE GIVER SVAR PÅ MEGET AF DET DU ELLERS VILLE SPØRGE OM PÅ MAIL ;-) : 


1. TILMELDING: Udfyld rubrikkerne nedenfor og indsend. Herefter indbetaler du kr. 100,- (tilmeldingsgebyr) på mobilepay til: 65907 eller på bankkonto: 8401 - 0004227700. Husk DELTAGERENS navn på indbetalingen. Når dette er gjort, skriver vi til dig og aftaler hvilken dag du starter / har prøvetime. 


2. PRØVETIMER: Prøvetimer gives kun når der er et hold i gang man kan komme ind og 'prøve', f.eks hvis man gerne vil starte til februar i de nye moduler, og man så kigger forbi en gang i december eller januar. Hvis man starter på et nyt hold f.eks. efter sommerferien gives ikke prøvetime, der tilmelder man sig bare og starter fra starten :-) 


3. PRIS: Prisen for fulde 5 måneders undervisning  incl. afsluttende visning/forestilling er: kr. 2.250 - 2.500 for børne-/ungdomshold, og kr. 2.500 - 2.750 for voksenhold. Ved senere opstart reduceres prisen naturligvis - det aftaler vi over mail hvis du starter midt i et forløb.


4. ALLE HOLD ER HELÅRSHOLD, men du betaler og binder dig kun for et halvt år ad gangen, så til januar/februar kan du overveje om du vil stoppe eller fortsætte i foråret. Det er også her der er midtvejs-optag for nye kursister på holdene. 


5. FORESTILLINGER: Alle hold laver visning i uge 6 (februar 2019) og forestilling til TeaterskoleFestivalen i juni 2019. 


6. ANDRE FORDELE: Alle kursister for gratis adgang til shows og forestillinger i den professionelle Teater og Comedy-afdeling. Det foregår efter princippet at man møder op (eller skriver til kontakt@teaterplay.dk) og spørger om der er plads til det show man ønsker at se. Det er der som regel altid, men man kan ikke forhåndsbooke til de shows der åbenlyst vil blive udsolgt, f.eks. dem med meget kendte navngivne optrædende. Der må man købe alm billet hvis man vil være helt sikker på en plads i salen, eller møde op og tage chancen på dagen. Og det er naturligvis kun kursisten selv der har gratis adgang, venner/familie udefra skal betale alm billetpris. 


7. KOMMUNIKATION: Al kommunikation omkring ind- og udmeldelse og økonomi foregår med ledelsen på mail: kontakt@teaterplay.dk . Når man er tilmeldt et hold og har betalt deltagerprisen, kommer man med i holdets interne Facebookgruppe, og her foregår al kommunikation med læreren og de andre kursister om f.eks. øvelser, tekster, hvad-skete-der-sidst osv. 


Du kan komme med fra uge 8 i februar 2019 hvor de nye moduler går igang!

Nederst på denne side er en oversigt over hvilke hold vi har i det kommende halvår. TILMELD DIG HER:

Børnehold 1 - torsdag
Børnehold 2 - torsdag
Ungdomshold 1B - mandag
Ungdomshold 2 - onsdag
Voksenhold 1 - mandag
Voksenhold 3 - tirsdag
Comedyholdet - tirsdag

OBS: Ungdomshold 1A er helt fyldt, tilmeld i stedet Ungdomshold 1B :-)