Teaterskole for børn og unge - sæson 2017-18

Teaterskolen er for børn og unge (8-19 år) der gerne vil lære og arbejde med skuespilteknik og spille forestillinger.
Holdene er alders/klasse-opdelt (se herunder). Hvert hold øver en eftermiddag/aften på en fast ugedag. Holdene er helårlige, men man betaler kun for et halvt år ad gangen. Efterår/vinter-sæsonen afsluttes med en visning for publikum i jan./feb. og forår/sommer-sæsonen afsluttes med en stor Festival, hvor alle holdene spiller henover en weekend i juni måned, i år d. 15.-17. juni 2018. 

Se de aktuelle hold herunder:

BØRNEHOLDET: For 2.-4. klassetrin

FAST UNDERVISER: skuespiller og klovn Thomas Vilhelm. Øvedag: TORSDAG kl. 16.30-18.30

Dette hold er for børn i der går i 2., 3. eller 4.klasse. Her får du professionel dramaundervisning med vægt på hygge og sjov men også seriøsitet. Man tilmelder sig til et halvt år af gangen, hvor hvert halve år afsluttes med en visning/forestilling. Forældre har mulighed for at sidde i vores café under undervisningen.

Tilmelding

UNGDOMSHOLD 1: For 5. og 6. klassetrin

FAST UNDERVISER: skuespiller Andreas Forné. Øvedag: ONSDAG kl. 16.30-18.30

Dette hold er for unge i 5. og 6. klasse. Her får du professionel dramaundervisning, hvor du stifter bekendskab med forskellige drama- og teaterøvelser, både nybegyndere og øvede er velkomne. Man tilmelder sig til et halvt år af gangen, hvor hvert halve år afsluttes med en visning/forestilling.

Tilmelding

UNGDOMSHOLD 2: For 7. og 8. klassetrin

FAST UNDERVISER: Instruktør og teaterleder Christina Sørensen. Øvedag: ONSDAG kl. 16.30-18.30

Dette hold er for unge i 7. og 8. klassetrin. Her får du professionel dramaundervisning, hvor du stifter bekendtskab med forskellige drama- og teaterøvelser, både nybegyndere og øvede er velkomne. Man tilmelder sig til et halvt år af gangen, hvor hvert halve år afsluttes med en visning/forestilling.

Tilmelding

UNGDOMSHOLD 3: For 9. klassetrin til 19 år

FAST UNDERVISER: Skuespiller og teaterleder Mille Berg. Øvedag: TORSDAG kl. 16.30-18.30

Dette hold er for unge mellem 9. klassetrin og 19 år. Her får du professionel skuespilundervisning, og du stifter bekendtskab med forskellige drama- og teaterøvelser, improvisation og tekstarbejde. Både nybegyndere og øvede er velkomne. Man tilmelder sig til et halvt år af gangen.

Tilmelding