Teaterskole for børn og unge - sæson 2018-19

Teaterskolen er for børn og unge (8-18 år) der gerne vil lære og arbejde med skuespilteknik og spille forestillinger. (hvis du er over 18 år så kig på KURSER FOR VOKSNE)
Holdene er alders/klasse-opdelt (se herunder). Hvert hold øver en eftermiddag/aften på en fast ugedag. Holdene er helårlige, men man betaler kun for et halvt år ad gangen. Efterår/vinter-sæsonen afsluttes med en visning for publikum i uge 6, og forår/sommer-sæsonen afsluttes med en stor TeaterskoleFestival, hvor alle holdene spiller henover en weekend i midten af juni måned.

Se beskrivelserne af de enkelte hold herunder:

BØRNEHOLD 1: For 2.-4. klassetrin - 

OBS: DETTE HOLD ER FULDT BOOKET! Tilmeld jer generelt Børnehold, vi har nyt optag/opstart af nyt hold i februar 2019

FAST UNDERVISER: skuespiller Frida Fugl og instruktør Christina Sørensen. Øvedag: TORSDAG kl. 16.30-18.30.

Holdet er igang. Nyt optag: i uge 8 - 2019

Dette hold er for børn i der går i 2., 3. eller 4.klasse. Her får du professionel dramaundervisning. Der er selvfølgelig hygge og sjov men bestemt også seriøsitet, og eleverne bliver hurtigt dygtige, lærer empati, etik og god gruppedynamik.

Man tilmelder sig og betaler for 5 måneder ad gangen, og der er forestillinger i uge 6 og til TeaterskoleFestivalen i midten af juni måned.
Forældre har mulighed for at sidde i vores hyggelige teatercafé under undervisningen!

UNGDOMSHOLD 1: For 5. og 6. klassetrin -

OBS: FULDT BOOKET! Tilmeld jer ventelisten :-)

FAST UNDERVISER: skuespiller Mads Mikkelsen. Øvedag: ONSDAG kl. 16.30-18.30. Holdet er igang. Nyt optag: august 2019.

Dette hold er for unge i 5. og 6. klasse. Her får du professionel dramaundervisning, og du stifter bekendtskab med forskellige drama- og teaterøvelser, både nybegyndere og øvede er velkomne.

Man tilmelder sig og betaler for 5 måneder ad gangen, og der er forestillinger i uge 6 og til TeaterskoleFestivalen i midten af juni måned.

UNGDOMSHOLD 2: For 7. og 8. klassetrin

FAST UNDERVISER: Instruktør og teaterleder Christina Sørensen. Øvedag: ONSDAG kl. 16.30-18.30.

Holdet er igang. Nyt optag: i uge 8 - 2019

Dette hold er for unge i 7. og 8. klassetrin. Her får du professionel dramaundervisning, og du stifter bekendtskab med forskellige drama- og teaterøvelser, både nybegyndere og øvede er velkomne.

Man tilmelder sig og betaler for 5 måneder ad gangen, og der er forestillinger i uge 6 og til TeaterskoleFestivalen i midten af juni måned.

UNGDOMSHOLD 3: For 9. klassetrin til 18 år

FAST UNDERVISER: Skuespiller Camilla Maike Juul. Øvedag: TORSDAG kl. 16.30-18.30. Opstart: når holdet er stort nok :-) 

Dette hold er for dig, som gerne vil udfordre dig selv personligt og som skuespiller. Vi vil grundlæggende arbejde med øvelser, der øger din timing, impulsivitet og tilstedeværelse på scenen. Scenearbejdet vil tage afsæt i velkendte scenarier eller dilemmaer fra eget liv og derfra ligger arbejdet i at gøre samspillet troværdigt. Men hvad vil det overhovedet sige at være troværdig på scenen? At ture være sig selv og ture at være for meget, at være ærlig på en kærlig måde – kort sagt at åbne sig selv op for et publikum.

Både nybegyndere og øvede er velkomne. Man tilmelder sig og betaler for 5 måneder ad gangen, og der er
forestillinger i uge 6 og til TeaterskoleFestivalen i midten af juni måned.