KURSER I SKUESPIL, IMPRO ELLER COMEDY/STANDUP FOR VOKSNE 

Kurserne er for dem der gerne vil lære og arbejde med skuespilteknik, impro eller standup.
Holdene er for alle voksne fra 19 år (comedyholdet dog fra 18 år), og de er opdelt i genrer, se beskrivelserne herunder. 

Både begyndere og øvede er velkomne på alle holdene, og alle bliver tilgodeset. Hvert hold øver en eftermiddag/aften på en fast ugedag. Holdene er helårlige, men man betaler kun for et halvt år ad gangen, så i februar har man mulighed for enten at framelde sig eller fortsætte. Efterår/vinter-sæsonen afsluttes med en visning for publikum i uge 6., og forår/sommer-sæsonen afsluttes med en stor festival, hvor alle holdene spiller henover en weekend i juni måned. Tilmeld dig de aktuelle hold herunder:

VOKSENHOLD 1: Skuespil/impro og tekst. Fra 19 år

FAST UNDERVISER: Thomas Nygaard. Øvedag: MANDAG kl. 17.00-19.30. Holdet er igang. Nyt optag: i uge 8 - 2019!

Kunsten at skabe følelser. På dette hold lærer du at følelser ikke er noget, du har, men noget du skaber.
Du kommer til at arbejde både med tekst og improvisation. Centralt i undervisningen står ideen om skuespilleren som kollektiv historiefortæller. Vi arbejder seriøst med følelser - og griner en hel del undervejs.
Thomas Nygaard er uddannet skuespiller og iscenesætter fra bl.a. Stockholm University of The Arts og Den Danske Scenekunstskole. Han har desuden en baggrund som professionel street dancer. Til dagligt arbejder Thomas som filmpædagogisk konsulent på Station Next i Filmbyen og er fagansvarlig for diplomuddannelsen i anvendt scenekunst på UCC.

Man tilmelder sig og betaler for 5 måneder ad gangen, og der er visninger i uge 6 og til TeaterskoleFestivalen i midten af juni.

VOKSENHOLD 2: Improvisation og Teatersport. Fra 19år

FAST UNDERVISER: Improskuespiller Winnie Kristine. Øvedag: TIRSDAG kl. 17.00-19.30. Nyt forløb: fra februar 2019

På dette hold får du undervisning i improvisationsteknikker, både shortform/teatersport og longform.

Der er lige dele vægt på hygge og læring.

Winnie er udøvende improskuespiller, og har i mange år spillet fast i improgruppen 'LAMA'.

Man tilmelder sig og betaler for 5 måneder ad gangen, og der er visninger i uge 6 og til TeaterskoleFestivalen i midten af juni.

VOKSENHOLD 3: Skuespilteknik/tekst/impro/Meisner. Fra 19 år

FAST UNDERVISER: skuespiller Thea Kastberg. Øvedag: TIRSDAG kl. 17.00-19.30. Holdet er igang. Nyt optag: i uge 8 - 2019!

På dette hold får du professionel undervisning i skuespil, og du stifter bekendtskab med forskellige skuespilteknikker og øvelser, samt lettere tekstarbejde. Thea Kastberg er uddannet på Teaterskolen Ophelia, og derfor er en del af det skuespiltekniske arbejde baseret på Meisner.

Man tilmelder sig og betaler for 5 måneder ad gangen, og der er visninger i uge 6 og til TeaterskoleFestivalen i midten af juni.

COMEDYHOLDET

FORSKELLIGE UNDERVISERE, både komikere og skuespillere/instruktører. Øvedag: TIRSDAG kl. 17.00-19.30.

Holdet er igang. Nyt optag: i uge 8 - 2019!

Her får du professionel undervisning af etablerede komikere og instruktører. Du lærer forskellige måder at skrive jokes på, og udvikler dit eget standup-materiale. Der bliver også arbejdet med improvisation, scenisk tilstedeværelse og individuelt udtryk. Man tilmelder sig til et modul (4-5 måneder) ad gangen, og hvert forløb afsluttes med at alle på holdet får et spot på Teater Plays Open Mic.

Udover din egen undervisning, har du gratis adgang til alle shows og forestillinger på Teater Play, så du har rig mulighed for at opleve dine kommende kollegaer på scenen.

FOBEREDELSESHOLD

MANGLER DU HJÆLP TIL DIN OPTAGELSESPRØVE PÅ SKUESPILSKOLERNE?

På dette forberedelseshold finder vi alle de tekster, du skal bruge til din optagelsesprøve. Dialog, monolog, sang og digt. Lige netop de tekster der passer præcis til dig.

I vil være ca. 6-8 på holdet, og I vil igennem hele processen hjælpe hinanden.
Både som stikordsgiver, men også i at øve sig i at improviserer sammen i en gruppe samt hjælpe og støtte hinanden undervejs.
Det skal være sjovt at lave teater, og optagelsesprøverne er ofte meget hårde at træne op til.
Men det her går ud på at have det sjovt, og virkelig få noget ud af det, så dette forløb også er brugbart, selvom man ikke skulle komme ind på en skole.
Hvis man ønsker vil men også kunne få hjælp og vejledning i, hvordan man kan søger ind på andre ikke statsstøttede danske og udenlandske skoler.


LÆS MERE HER