KURSER I SKUESPIL OG COMEDY/STANDUP FOR VOKSNE 

Kurserne er for dem der gerne vil lære og arbejde med skuespilteknik, impro eller standup.
Holdene er for alle voksne fra 20 år (comedyholdet dog fra 17 år), og de er opdelt i 'genrer': skuespilteknik, improvisation og comedy/standup.
Hvert hold øver en eftermiddag/aften på en fast ugedag. Holdene er helårlige, men man betaler kun for et halvt år ad gangen. Efterår/vinter-sæsonen afsluttes med en visning for publikum i jan./feb. og forår/sommer-sæsonen afsluttes med en stor festival, hvor alle holdene spiller henover en weekend i juni måned, i år d. 15.-17. juni 2018. Tilmeld dig de aktuelle og nye hold herunder.

VOKSENHOLD 1: Skuespil. Fra 20 år

FAST UNDERVISER: Thomas Nygaard. Øvedag: MANDAG kl. 17.00-19.30

Her får du professionel undervisning i skuespil, og du stifter bekendtskab med forskellige drama- og teaterøvelser, øver tekster m.m. Man tilmelder sig til et halvt år af gangen, hvor hvert halve år afsluttes med en visning/forestilling. 

Tilmelding

VOKSENHOLD 2: IMPRO. Fra 20 år

FAST UNDERVISER: Improskuespiller Winnie Kristine. Øvedag: TIRSDAG kl. 17.00-19.30.

På dette hold får du undervisning i improvisationsteknikker, både shortform/teatersport og longform.

Både nybegyndere og øvede er velkomne. Der er lige dele vægt på hygge og læring. Man tilmelder sig til et halvt år af gangen, hvor hvert halve år afsluttes med en visning/forestilling.

Tilmelding

VOKSENHOLD 3: Skuespil. Fra 20 år

FAST UNDERVISER: skuespiller Thea Kastberg. Øvedag: MANDAG kl. 17.00-19.30

På dette hold får du professionel undervisning i skuespil, og du stifter bekendtskab med forskellige skuespilteknikker og øvelser, samt lettere tekstarbejde. Man tilmelder sig til et halvt år af gangen, hvor hvert halve år afsluttes med en visning/forestilling.

Tilmelding

COMEDYHOLDET

FORSKELLIGE UNDERVISERE, både komikere og skuespillere. Øvedag: TIRSDAG kl. 17.00-19.30

Her får du professionel undervisning af etablerede komikere og skuespillere. Du lærer forskellige måder at skrive jokes på, og udvikler dit eget standup-materiale. Der bliver også arbejdet med improvisation, scenisk tilstedeværelse og individuelt udtryk. Man tilmelder sig til et modul (3-4 måneder) ad gangen, og hvert forløb afsluttes med at alle på holdet får et spot på Teater Plays Open Mic.

Udover din egen undervisning, har du gratis adgang til alle shows og forestillinger på Teater Play, så du har rig mulighed for at opleve dine kommende kollegaer på scenen.

Tilmelding