SCENE 2 

OPBYGNING AF SCENE 2 - EFTERÅR 2020:

Teaterledelsen: Mille Berg og Christina Sørensen

TEATER PLAY UDVIDER!! 

Vi har en dejlig nyhed: Vi åbner en SCENE 2 på Teater Play! Selv i disse pandemi-tider med usikre fremtidsudsigter, så springer vi altså ud i at udvide vores lille teater.

SCENE 2 har længe været på tegnebrættet, vi har bare ikke haft mulighed for at udvide i det eksisterende hus. Før nu! Nu har et nabofirma nemlig sagt deres lejemål op, og det overtager vi d. 1. oktober i år, kontrakten er underskrevet. Det er som en drøm der er gået i opfyldelse, for vi har kigget langt efter netop disse lokaler, og vi er ekstremt glade for at det nu er en realitet at vi kan overtage dem, og lave den tiltrængte udvidelse af teatret. Den nye scene skal stå klar 1. november i år.


SCENE 2 kommer til at fungere sideløbende med SCENE 1, og der kan være shows på begge scener, samtidig! De ligger lydmæssigt afskåret fra hinanden, og den nye scene får egen indgang og egen bar, så vi kan ha dobbelt så mange shows, og - i disse coronatider - ha dobbelt så mange publikummer som stadig sidder med afstand fordi de er fordelt i to rum :-)
Vi indretter også et nyt og større backstagerum til vores optrædende. Og der vil blive mulighed for at leje sig ind på den nye scene, hvis man selv har et arrangement man vil kaste sig ud i. Både store og små, kendte og ukendte scenekunstnere er velkomne på den nye scene 2.


Vi forsøger nu at få økonomisk støtte til de helt essentielle ting som scenepodier, publikumsopbygning, teknik og stole. Vi laver selv al det praktiske, fysiske arbejde for at få den nye scene til at fungere; istandsættelse, maling, installationer, opbygning, indretning osv. Men scenepodier, stole og højtalere kan vi ikke bygge forsvarligt og lovligt med resttræ og genbrugsskruer, så dette er vi nødt til at rejse penge til :-)

I coronakrisens begyndelse i marts støttede vores fantastiske publikummer og vores dejlige optrædende os med ‘fiktive fadøl’, og ved at 'sponsorere' stolene i den nuværende teatersal. Alle fik deres navn på væggen i teatercaféen, og stolesponsorerne har fået personlige navneskilte på stoleryggene. Donationerne gav os samlet en hel måneds driftsstøtte, og var en stor hjælp til at komme igennem krisen. En hel del har efterfølgende spurgt om der ikke er flere måder at sponsorere på, nu hvor der er 'udsolgt' af stole i den nuværende teatersal...

Og jo, nu er der altså kommet en helt ny mulighed for at få sit navn skrevet ind i Plays historie! Du vælger selv om det er dit eget navn, dit firmanavn eller noget helt tredje.

Vi - skuespiller Mille Berg og instruktør Christina Sørensen - kører stadig teatret, på 16. år, uden driftsstøtte, så vi sætter ufattelig stor pris på publikums hjælp og velvilje til udviklingen af teatret. Og vi glæder os til at skrive alle de kommende sponsorer ind i teatrets historie, med et synligt bevis på jeres støtte til os.HVIS DU VIL HJÆLPE OS MED AT FÅ DEN NYE SCENE PÅ BENENE, SÅ KAN DU STØTTE OS SÅDAN HER:


1. PLAYS SØDE VEN: 

kr. 150,-  ANTAL: Ubegrænset. Mange bække små, gør en stor Å! ALT HJÆLPER :-) 

Her kan du give hvad du har mulighed for, også på et lille budget. Du får dit navn - håndskrevet af teaterledelsen - på en særlig del af væggen i det nye scenerum, og 2 billetter til en Open Mic aften, valgfri dato i løbet af de næste tre år. Du kan vælge at donere alt fra 150 kr. til hvad-du-nu-synes-du-kan-undvære, og støtter os dermed til den fremtidige drift af teatret og den nye scene.


2. plays stole-ven:

Kr. 500,-   OBS - BEGRÆNSET ANTAL: 50 stk.

Du får dit navn på en stol i den nye teatersal. Du bestemmer selv om det er dit fulde navn, bare fornavn eller synonym, eller et firmanavn. Navnet vil både stå på skiltet på selve stolen, men også på en oversigt som ses af alle ved indgangen til Scene 2. 

Ved dette sponsorat får du desuden 2 billetter som du kan bruge til en Open Mic i løbet af de kommende tre år, og bliver inviteret til indvielsesreception for Scene 2.


3. plays scene-ven:

Kr: 3.000,-  ANTAL: Ubegrænset. (dog skal vi bruge 8 podier til scenen, og de koster hver kr. 3.000,-). 

Med dette sponsorat donerer du penge til selve scenen. Denne vil lægge plads til både landets største komikere, og nye kræfter indenfor teater- og comedybranchen. 

Dit navn (eller dit firmanavn/logo) vil stå STORT på væggen ved siden af scenen, som også er dér publikum står inden showet og i pausen. 

Ved dette sponsorat får du desuden 2 billetter som du kan bruge til et valgfrit show i løbet af de kommende 3 år og bliver inviteret til indvielsesreception af Scene 2. 


ALLE DONATIONER GIVES PÅ MOBILEPAY:

65907 

- eller på bankkonto: 8401-0004227700 hvis du ikke har mobilepay. 


Husk dit navn på indbetalingen :-) 

Og herefter udfylder du nedenstående skema, så vi kan udarbejde navneskilte, skrive på væggen osv. 

Du skal vide, at vi er DYBT taknemlige for din støtte, stor som lille, intet er for småt og intet kan blive for stort. TAK! 

Sponsor 1 - sødeven: kr. 150,-
Sponsor 2 - stoleven: kr. 500,-
Sponsor 3 - sceneven: kr. 3.000,-