Corona - restriktioner 

Opdateret 7. december:
Fra onsdag d. 9. december og t.o.m. d. 3. januar, holder vores teater coronalukket i forhold til de nye restriktioner.


Opdateret 29. oktober: 

Heldigvis må vi stadigvæk holde åbent, så vi fortsætter som hidtil! Den eneste forskel er, at alle skal bære mundbind/visir når de går rundt, men kan tage det af når de sidder ned, både i caféen og i teatersalen. 

Hos os på Teater Play tager vi alle de nødvendige foranstaltninger, og følger løbende sundhedsstyrelsens krav og anbefalinger. Denne side vil altid være opdateret med de seneste anbefalinger. 

Bemærk at forsamlingsforbuddet kun gælder for private selskaber i privat regi, og altså IKKE for teatre og spillesteder, hurra! :-) 


Her er generel info om vores: CORONA FORHOLDSREGLER

  • MUNDBIND/VISIR: Der er pt krav om mundbind for alle når man er gående og stående. Mundbindet kan tages af når man sidder ned, både i caféen og teatersalen. Man må selvfølgelig gerne beholde det på når man sidder ned, det er helt op til en selv. Man kan sagtens grine med sådan et på :-) 
  • Vores personale bærer visir, både i bar og teknik.
  • Vi lukker kun det antal publikummer ind vi lovmæssigt må i forhold til kvadratmeterreglen og afstandsreglen, og seater publikum i de grupper de har købt billet, og imellem grupperne er der mindst 1 meter eller 1 stols afstand.
  • Vores teatercafé har kun åben i forbindelse med shows. Det er kun aftenens publikum der er i foyeren, og inden folk ankommer, afspritter vi alle kontaktflader, stolerygge og dørhåndtag, så der så godt som muligt er coronafrit der. Når man vil købe drikkevarer trækker man et nummer, så man ikke skal stå i kø, men siddende kan vente på, det bliver ens tur. 
  • Der er kun åbent i baren inden showet og i pausen. Baren er lukket efter showet, når klokken har passeret 22.00.
  • Vores teater er naturligvis proppet med håndsprit på alle borde🙂
  • Er man i særlig risikogruppe, anbefaler vi, at man vurderer, hvad der er bedst for én selv.
  • Du kan som udgangspunktet ikke få refunderet din billet, hvis du bliver syg. Helt særligt tilbyder vi, at man gratis kan bytte sine billetter op til 48 timer før showet.
  • Vi glæder os meget til at se jer på teatret - hvor vi passer på hinanden 🙂