Corona - restriktioner 

Heldigvis må vi stadigvæk holde åbent, så vi fortsætter som hidtil!


Så her får I lige lidt info om vores: CORONA FORHOLDSREGLER

Hos os på Teater Play tager vi alle de nødvendige foranstaltninger. Og følger løbende sundhedsstyrelsens krav og anbefalinger.
Der er intet decideret krav om at skulle bære mundbind hos os, derfor stiller vi det heller ikke til rådighed for publikum. Nogle af vores publikummer tager det med selv og sidder med mundbind på under showet, og det er helt op til publikum selv om de vil det. Man kan sagtens grine med sådan et på :-) 

Vores personale bærer visir, både i bar og teknik.


Vi lukker kun det antal publikummer ind vi lovmæssigt må i forhold til kvadratmeterreglen og afstandsreglen, og seater publikum i de grupper de har købt billet, og imellem grupperne er der 1 meter eller 1 stols afstand.

Vores teatercafé har kun åben i forbindelse med shows. Det er kun aftenens publikum der er i foyeren, og inden folk ankommer, afspritter vi alle kontaktflader, stolerygge og dørhåndtag, så der så godt som muligt er coronafrit der. Når man vil købe drikkevarer trækker man et nummer, så man ikke skal stå i kø, men siddende kan vente på, det bliver ens tur. 

Der er kun åbent i baren inden showet og i pausen. Baren er lukket efter showet.


Og så er vores sted naturligvis proppet med håndsprit 🙂


Er man i særlig risikogruppe, anbefaler vi, at man vurderer, hvad der er bedst for én selv.


Vi glæder os meget til at se jer på teatret - hvor vi passer på hinanden 🙂