Open mic - udvalgte komikere tester nye jokes hver torsdag

Dette show kan foregå enten på Scene 1 eller Scene 2. Det står på din billet hvilken af scenerne det er på.


På Scene 1 åbner vi i teatercaféen en time inden showet. Dørene ind til teatersalen åbnes 5-10 minutter i showstart, og lukkes præcis ved showtime, så kom I god tid. 


På Scene 2 åbner vi dørene 30-45 minutter ingen showstart. Scene 2 har sin egen bar, så alle drikkevarer købes her. Bar og scene er i samme rum. 


OBS: alle shows på Teater Play har en minimumsgrænse på 15 år for publikum - ikke af hensyn til de unge, men af hensyn til de optrædende.. Dette bedes overholdt, tak :-)

Se stemningsvideo fra Open Mic HER

OPEN MIC - standup

Udvalgte komikere tester nye jokes og pudser de gamle af, hver torsdag året rundt på Teater PLAY

Køb billet

Pris

kr. 70,- (+ billetgebyr) ved forkøb, og kr. 80,- ved dørsalg 

(-dørsalg kun muligt hvis der ikke er udsolgt på forhånd, men det er der ofte, så forkøb anbefales kraftigt!)

OBS: specialpris til disse shows: 2-for-1 - altså køb én billet og tag en ven med gratis! 


(mange spørger stadig hvordan det fungerer, så her kommer et eksempel: Du og én ven, altså to personer i alt, vil gerne til Open Mic. Du går ind på billetsalget og køber 1 billet til den dato I vil ha. Så kan vi regne ud - woop-woop - at I kommer 2 personer ;-) 

Spilletider:

HVER TORSDAG ÅRET RUNDT. 

Nogle torsdage spilles der på begge teatrets scener, så tjek din billet for hvilken scene du skal se show på, og starttiden for showet. 

Beskrivelse

Siden 2006 har Teater Play haft Open Mic - hver torsdag året rundt. På scenen denne aften kan man opleve landets små og store, nye og gamle komikere, teste nyt standup-materiale for publikum. Det er komikernes 'legeplads' denne aften, og publikum kan opleve helt nye jokes blive prøvet af for første - og måske sidste gang. Der er ingen kvalitetsgaranti da det ofte er helt nyt materiale, men grinegaranti tør vi godt love :-) 

Stort set samtlige danske komikere har været forbi i tidens løb. Der er altid en god blanding af knap så kendte, ret så kendte, og meget kendte komikere. Mange prøver materiale af inden de større one-man-shows, så kom og hør de nyeste jokes før alle andre.


Varighed: ca. 2-2½ time, incl pause.


OBS: Aldersgrænse ved alle shows: min. 15 år (af hensyn til de optrædende på scenen)