VIL DU OGSÅ VÆRE EN VERY IMPORTANT PLAY'ER?

SPONSOR - bliv en 'very important player'


TEATER PLAY - MERE END ET TEATER....

Teater Play modtager ikke driftsstøtte. Årsagen til dette er, at vi favner bredt, MEGET bredt mener nogle statslige instanser. Vi er ikke KUN er et teater eller KUN en ComedyClub eller... Og det forvirrer de store pengekasser, som helst skal kunne sætte faste labels på det de giver driftsstøtte til. Og Teater Play er altså mere end et teater!

Vi har mange ting under paraplyen, og de fleste af de ting huset rummer, er opstået organisk og fordi der har været et behov og en efterspørgsel efter det. Vi ser det selv som en kæmpe fordel, at en dag kan bestå af sceneprøver og møder i dagtimerne, kurser og undervisning om eftermiddagen, og et stort comedyshow eller en teaterforestilling om aftenen. Og så en bogreception, en quiz-aften eller en livekoncert i weekenden!


Teater Play kører rundt via ledelsens ukuelige vilje og håndkraft, bar- og billetsalg, kursusvirksomhed, egenproduktioner, udlejning, og generel goodwill fra en masse fantastiske mennesker; komikere der optræder frivilligt eller meget billigt fordi de også selv har noget ud af scenetiden, publikum som vender tilbage igen og igen, og som er gode til at sprede ordet til venner og kollegaer så teatret støt vokser, et dejligt og trofast personale (her kalder vi det vores 'familie') m.fl. Og vores egen gejst for hjertebarnet Play gør at vi holder skruen i vandet og humøret højt, selvom økonomien er en konstant udfordring. 


Selvom vi har eksisteret i snart 20 år, har vi aldrig benyttet os af sponsorer - indtil nu. Det tager tid at lave opsøgende arbejde, og vi har haft travlere end travlt med at få praktikken, produktionerne og administrationen til at køre. Vi har søgt nogle legater og fonde igennem tiden, og der er også kommet noget ind når vi endelig har søgt, men vi har aldrig haft en fast og effektiv fundraiser (de hænger ikke på træerne), og derfor er dét kun blevet til det vi selv har nået, indimellem den daglige drift. 


NU er vi dog landet et sted, hvor mange ting på teatret kører 'af sig selv', altså hvor vi har gode faste timeansatte folk på bar, teknik, rengøring og undervisning. Vi har derfor - endelig - fået lidt overskud til at vende blikket udad, og invitere alle de mange mennesker der benytter teatret, til at sætte deres aftryk på teatret. I forbindelse med coronakrisen støttede folk med 'fiktive fadøl' og 'stolesponsorater', og alle fik deres navn på væggen i caféen eller et personligt navneskilt på vores stole i teatersalen. Og efter udvidelsen med Scene 2, er der efterhånden mange møbler og meget vægplads, så alle der ønsker at støtte, kan få deres navn skrevet ind i Teater Plays historie. 


BÅDE FOR PRIVATE OG FOR FIRMAER

Hvis du kunne tænke dig at blive en ægte Very Important Player, og få dit navn på en stol eller scenen, så læs hvordan du gør herunder. 

Hvis du vil støtte med et andet beløb end de foreslåede, eller på en anden måde, kan du kontakte os på MAIL HER

SÅDAN BLIVER DU EN VERY IMPORTANT PLAY'ER!

Sådan gør du: 


1. Udfyld nedenstående skema, så vi kan udarbejde navneskilte, skrive på væggen osv.

2. Herefter indbetaler du det valgte beløb på: MOBILEPAY: 65907
- eller på bankkonto: 8401-0004227700 hvis du ikke har mobilepay.
Husk dit navn på indbetalingen :-) 


Du skal vide, at vi er DYBT taknemlige for din støtte, stor som lille, intet er for småt og intet kan blive for stort. TAK!

Sponsor 1 - sødeven: kr. 150,-
Sponsor 2 - stoleven: kr. 500,-
Sponsor 3 - sceneven: kr. 3.000,-
Ingen fil valgt